Home Hrvatska Home Novi ‘Gospodin Savršeni’: Hoću strastvenu i neovisnu djevojku

Novi ‘Gospodin Savršeni’: Hoću strastvenu i neovisnu djevojku

5
0
Novi 'Gospodin Savršeni': Hoću strastvenu i neovisnu djevojkuShow ‘Gospodin Savršeni’, koji je izazvao veliku popularnost prvom sezonom, vraća se na male ekrane ove jeseni. Gledatelji su u prvoj sezoni imali prilike upoznati Gorana Jurenca, kojeg je naposljetku osvojila Zagrepčanka Hana Rodić.

Foto: Instagram

Nova sezona, koja će biti paprenija, vatrenija i prepuna obrata, snimana je po cijeloj Hrvatskoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog.

Foto: RTL

– Volim znatiželjne djevojke, otvorenog uma i sklone riziku. Bez predrasuda, osuđivanja, strastvene i neovisne, kad vole svoju samoću, a naposljetku se odluče biti s tobom – rekao je novi Gospodin Savršeni, čiji identitet još nije potvrđen. 

Foto: RTL

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će novi RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu.
 


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.