[ad_1]

Pjevačica Miley Cyrus (26) prošle se godine udala za glumca Liama Hemswortha (29). Njihov se brak na prvi pogled činio gotovo savršenim, međutim, pjevačica je iznenadila viješću kako se razvode. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten.


Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL– Ljudi su često zbunjeni s mojim kompleksnim i modernim brakom – rekla je Miley. Jednom je prilikom izjavila da zbog svog drukčijeg pristupa braku nikome ne dopušta da bude dio toga niti da zna što se događa između njihova četiri zida.

Vijest je potvrdila pjevačica, a sada se oglasio i glumac.

– Pozdrav svima. Miley i smo se nedavno razdvojili i želim joj da u budućnosti bude zdrava i sretna. Ovo je privatna stvar i nemam namjeru komentirati išta za medije. Sve moje navodne izjave koje su mediji objavili su lažne. Mir i ljubav – napisao je Liam na svom Instagram profilu.
Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals | Autor: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELLPaparazzi su glumca snimili s bratom Chrisom Hemsworthom (36) na kavi i izgledao je kao da su mu sve lađe potonule. 

S druge strane, Miley uživa s prijateljicama u Italiji gdje su je paparazzi uhvatili kako se ljubi s bivšom ženom Brodyja Jennera (35), Kaitlynn Carter.
Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - ArrivalsNAKON OSAM MJESECI BRAKA


Razvode se jer Miley nije htjela dijete: ‘Liamu se srce slomilo…’


Pjevačica je navodno htjela ići na bračnu terapiju, ali Liam za to nije želio čuti. Šuška se kako su prekinuli još u lipnju, iako su tek prije nekoliko dana potvrdili.

 

 

 

 [ad_2]

Source link