Home Hrvatska Home UFC 241 Miočić vs Cormier: Šahovnica na rukavicama, a krunica čuva

UFC 241 Miočić vs Cormier: Šahovnica na rukavicama, a krunica čuva

27
0
UFC 241 Miočić vs Cormier: Šahovnica na rukavicama, a krunica čuvaU noći sa subote na nedjelju pola Hrvatske bit će budno, pred televizorima će se navijati za vatrogasca iz Clevelanda, američkog Hrvata Stipu Miočića koji na UFC 241 protiv Daniela Cormiera ide vratiti pojas svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.
Za Cleveland i Hrvatsku
Stipe je naslov osvojio 2016. kad je pobijedio Brazilca Werduma. Triput je uspješno branio status najboljeg na svijetu. Padali su Overeem, dos Santos i Ngannou, a baš mu je Cormier uzeo titulu 2018.
POGLEDAJTE VIDEO

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Miočić nije ljubimac Hrvatske “samo” zbog podrijetla (rođen je u Ohiju, a korijeni su iz Rtine, pored Zadra) nego i zbog stalno ponavljane ljubavi prema zemlji svojih predaka.
– Borim se za Cleveland i Hrvatsku! – bezbroj je puta ponovio Stipe, a na jednom u seriji promo-videa kojim UFC najavljuje borbu jasan je kadar koji u Miočićevom terencu na retrovizoru pokazuje rukavice sa šahovnicom i “čuvaricu” krunicu.
Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.
Dio sa našim šampionom kreće od 3:18….
Ovo je borba života
– Prošla je godina dana od prošle borbe s Cormierom. Nabrijan sam! Nakon tog poraza shvatio sam da se sve događa s razlogom. Dva tjedna nakon borbe dobio sam kćer i malo uživao u životu – priča Miočić, a Cormier iskazuje respekt prema hrvatskom borcu:
– Stipe je dugo bio nositelj standarda u ovoj diviziji pa ako ga pobijedim dvaput, bez repova, bit će to zaista posebno. Ovo je moja borba života! – rekao je Amerikanac koji je sa svojih 40 godina četiri godine stariji od Miočića.
Miočić ima 18 pobjeda u 21 UFC borbi, a Cormier 22 trijumfa u 24 meča.
POGLEDAJTE GALERIJU!

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: screenshot/Youtube/Twitter

Foto: YouTube

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: instagram/stipemiocic

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/Instagram

Foto: Stipe Miočić/Instagram

Foto: Stipe Miočić/Instagram

Foto: Stipe Miočić/Instagram

Foto: UFC/Screenshot

Foto: Instagram


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.