Ako vam sportaš obeća dres, a više ne znate kad ćete ga imati šansu sresti pa na to podsjetiti… Otiđite na utakmicu i podsjetite ga transparentom. Na utakmici sigurno ima dres!


Foto: NK RijekaNapravio je to mladi Patrik, veliki Rijekin navijač kojem je 22-godišnji BiH veznjak obećao voljeni dres s brojem 44. Na istoku Rujevice za vrijeme utakmice Europske lige digao je svoj transparent: “Lončar, obećao si dres u Crikvenici. (Patrik)”!

I… Tri fotografije vrijedne ekipe iz klupskog odjela za odnose s javnošću jasno pokazuju da je natpis bio učinkovit k’o Murić protiv Aberdeenovog golmana Lewisa:


Foto: NK RijekaStjepan Lončar bez dresa, a Patrik sa obećanom ‘relikvijom’! Na stranu tišina Sjevera bez kojeg je Rijeci svaka minuta teže nego sa glasnom podrškom Armade… Istok i Zapad derali su grla za svoju Rijeku, a Lončarov dres je 100% zaslužena dodatna nagrada Patriku.

Svi navijači dobili su lijepih 2-0 koje Rijeka u četvrtak brani na Pittodrieju u Škotskoj. Bijeli u srijedu u 13:30 sa krčke zračne luke lete u Škotsku, a uzvrat 3. pretkola Europske lige igra se od 20 i 45.

Ako prođu Škote Riječani će u play-offu na boljeg iz para AEK Larnaca (Cipar) – KAA Gent (Belgija). Prva utakmica na Cipru završila je remijem, 1-1. Uzvrat se u Gentu igra u četvrtak od 20 sati i 30 minuta.
Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 09. kolo, HNK Rijeka - NK Slaven Belupo | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELLSource link