Home Sport Ferencvaros – Dinamo: Dinamo nikad nije ispao od Mađara

Ferencvaros – Dinamo: Dinamo nikad nije ispao od Mađara

6
0
Ferencvaros - Dinamo: Dinamo nikad nije ispao od Mađara


Ako postoji grad koji je dinamovcima prirastao srcu, onda je to sigurno definitivno Budimpešta. Četiri puta su tamo bili, uvijek su prošli dalje.

Šest puta su igrali protiv Mađara u Europi, nikad nisu ispali. Nenad Bjelica vjeruje kako će se tradicija nastaviti.

– Očekivanja su da prođemo u sljedeće kolo. Ekipa se dobro pripremila ovih nekoliko dana, bili su fokusirani, koncentrirani. Znaju da nismo dali svoj maksimum u prvoj utakmici. Vjerujem da će sutra biti puno bolje – rekao je uoči puta u grad na Dunavu, Nenad Bjelica i zatim otkrio da priprema promjene u sastavu u odnosu na prvu utakmicu u Zagrebu.

– Napravit ću minimalno dvije, a najviše četiri promjene. Nije dobro niti toliko pretumbavati momčad – kaže Bjelica, koji se kratko osvrnuo i na prošlo kolo HNL-a. 

– Svi bi naslovi bili da Dinamo više nije prvi, ali nama tu u ovom trenutku nije bilo toliko niti važno – dodao je Bjelica.

Prije puta je otklonio sve dvojbe oko sastava, ali bio je jako zagonetan. Emir Dilaver i Kevin Theophile-Catherine trebali bi biti stoperski par, dakle, to su dvije promjene u odnosu na prvi susret.
STIGLI U BUDIMPEŠTU


Sve je spremno: Dinamovci su trenirali na Groupama Areni


Bila su još tri pitanja za prvi sastav, Petković će na kraju dobiti prednost ispred Gavranovića, a u vezni red ulazi Nikola Moro. Amer Gojak podbacio je u prvome susretu i Bjelica se izgleda odlučio za Moru.

Dvojba je i tko će na desni bok, ali Stojanović je u prvoj utakmici dobio prednost ispred Pinta, tako bi moglo biti i večeras. Mađari su se u Zagrebu izvukli, nekako su, uz puno sreće, izborili tih 1-1. No, Dinamo može još puno bolje nego u Maksimiru. O ispadanju nitko ne razmišlja, bio bi to podbačaj, “modri” ne smiju zakazati.


Foto: 24sata.hr/PIXSELL/REUTERSSource link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.