Home Hrvatska Drame TV chefa: Djevojka ga ostavila, a sin ga ne želi vidjeti

Drame TV chefa: Djevojka ga ostavila, a sin ga ne želi vidjeti

14
0
Drame TV chefa: Djevojka ga ostavila, a sin ga ne želi vidjeti


Paul Hollywood (53), slastičar i sudac iz emisije ‘Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar’, ponovno puni tabloide, ovaj put zbog razlaza s mlađahnom djevojkom Summer Monteys-Fullam (24). 


Foto: Ian West/Press Association/PIXSELLOna se naglo iselila iz njihovog ljubavnog gnijezda, a sada će ga i tužiti, nakon što je navodno surađivala s paparazzima te je privatne informacije prodavala medijima. Summer se o svemu oglasila i na Instagramu.


Foto: Instagram– Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida… Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega… Razočarana sam što je veza završila na ovaj način – napisala je među ostalim.

Dodala je i kako nema razloga više razgovarati s njim, a ni s medijima. TV chef muku muči i sa sinom tinejdžerom koji ne želi čuti za njega nakon što je okončao brak s njegovom majkom Alexandrom i otišao iz njihovog života. Ignoriranje traje dvije godine.


Foto: Instagram– Josh se časno nosio sa svim što je vidio u tabloidima o svom ocu i ne ulazim u njegove razloge zašto ga ne želi vidjeti – rekla je Alex koja se razvela od Paula jer se nije više mogla nositi s njegovom nevjerom.


Foto: Screenshot/youtubePar se upoznao 1996. na Cipru, kada je ona radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine kasnije su se vjenčali i 2001. dobili sina Josha. Razdvojili su se kratko 2013. zbog Paulove ljubavne afere s Marcelom Valladolid, zvijezdom američke verzije slastičarskog showa. Tada je njihov brak izdržao kušnju, a Paul je aferu s Marcelom nazvao najvećom pogreškom u životu.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.