Home Hrvatska Home Dinamo-Ferencvaros: Dani Olmo je katalonska čarolija na ZG pozornici… O kakav gol!

Dinamo-Ferencvaros: Dani Olmo je katalonska čarolija na ZG pozornici… O kakav gol!

15
0
Dinamo-Ferencvaros: Dani Olmo je katalonska čarolija na ZG pozornici... O kakav gol!Ne tražite Davida Sigera na maksimirskom travnjaku. Čovjek je još u potrazi i za mrežicom koju mu je prodao Dani Olmo i za ćevapima po koje ga je poslao igrač za najveće nogometne pozornice.
Dani Olmo je – katalonska nogometna čarolija na svetom zagrebačkom travnjaku! Kakav je gol dečko zabio Ferencvarosu, kakve im je dvije finte prodao prije nego je zabio Denesu Dibuszu…

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Jednog je čuvara predriblao, gurnuo loptu kroz noge Sigeru i bacio ga u dezorijentiranost, a onda ljevicom zavukao loptu iza Dibusza. Ge-ni-ja-lno! Dani Olmo… Čudesni nogometaš.
U utorak 6. kolovoza u 20 sati i 8 minuta cijena mu je narasla još bar 5 milijuna eura. U-21 prvak Europe sa Španjolskom i prvak Hrvatske s Dinamom, 21 godina, još dvije godine ugovora s Dinamom, a može igrati… A gdje god hoće.
Nema limita za Danija Olma! Nogometaša za kojeg se plaća ulaznica, igrača čiji se nogomet gleda s užitkom i čovjeka zbog kojeg David Siger pije lijek protiv mučnine ‘u vožnji’. Ole, Olmo!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.