Manekenka Cara Delevigne (26) navodno se udala za svoju djevojku Ashley Benson (29) samo nekoliko tjedana nakon što su se počele širiti glasine o njihovim zarukama, prenosi Daily Mail.


Foto: schreenshot 433 InstagramSlavni gosti koji su prisustvovali njihovoj intimnoj ceremoniji između ostalih bili su glumica Charlize Theron (43), The Jonas Brothers i glumica Sophie Turner (23).
FANOVIMA NIJE PROMAKNULO


Cara i ‘mala lažljivica’ na istom mjestu tetovirale su si inicijale


Obje su bile obučene u crno, a Ashley je nosila buket. Proslavu vjenčanja nisu organizirale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga.

– Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj – rekao je Michael Kelly, vlasnik kapelice u kojoj su se oženile. Dodao je kako su u potpunosti bile posvećene jedna drugoj te su imale veliki osmijeh na licu.


Foto: Instagram/orijent– Moglo se vidjeti da ozbiljno razmišljaju o onome što rade, ali da se ponajviše zabavljaju. Željele su jednostavno, tiho i lagano – dodao je Michael.
NEDAVNO POTVRDILE VEZU


Fanovi u šoku: Cara Delevingne i ‘mala lažljivica’ se zaručile?


Djevojke su nedavno obožavatelji vidjeli na ulicama Saint-Tropeza, a svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo nikad prije nisu nosile. Kada su objavile fotografije na Instagramu, nije im trebalo puno vremena da počnu nagađati da su se djevojke zaručile tijekom izleta u Francusku. 

– Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati – samo je bio jedan od komentara iznenađenih obožavatelja.
*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 1800 BST 30TH MAY* Cara Delevingne and Ashley Benson buy a sexual bondage bed restraint while shopping together in Hollywood | Autor: Profimedia

Foto: ProfimediaCara je odlučila javno je odlučila progovoriti o ljubavnoj vezi prilikom dobivanja nagrade na Trevor New York Gala u New Yorku. Povod je njihova prva godišnjica veze. 

– Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da ju prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles – ispričala je  tada Cara otkrivši nadimak za Ashley.

POGLEDAJTE VIDEO:

Source link