Home Sport Totti i Beckham se naklonili nogotenisu Novaka i Gorana

Totti i Beckham se naklonili nogotenisu Novaka i Gorana

16
0
Totti i Beckham se naklonili nogotenisu Novaka i Gorana


Kao što je već poznato, timu Novaka Đokovića opet se pridružio slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Da su njih dvojica ubojit tandem pokazali su i Novakovim osvajanjem Wimbledona, ali i u pauzi između jednog od pripremnih treninga za novu sezonu. Đoković i Ivanišević izazvali su protivnike u tradicionalnoj razbibrizi kod tenisača – nogotenisu. U poenu, koji je Đoković proglasio poenom tjedna, pokazali su solidno nogometno umijeće i baratanje loptom. Završni udarac zadao je Ivanišević ubojitim volejem.

Njihovo nogometno umijeće nije prošlo nezapaženo. Pohvale su pristigle od najvećih legendi u povijesti nogometa, Davida Beckhama i Francesca Tottija. Beckham je Novak komentirao: 

– Bolje ti je ljevica od moje – uz emoji koji plače od smijeha, a  na komentaru je zaradio 5070 lajkova. 

Totti je pak na talijanskom jeziku pohvalio njihov rad nogu i dobio gotovo 2000 lajkova. 

 


Foto: novakdokovic/Instagram 


Foto: novakdokovic/InstagramĐoković je, kao što je već poznato, nakon Wimbledona i prije odlaska u Španjolsku boravio u Hrvatskoj, na Korčuli, a za Jadran je već ranije govorio najljepšim riječima.

– Meni, ali i mnogima, hrvatska je obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.