Home Hrvatska Home Keanu izgleda neprepoznatljivo nakon glumačke transformacije

Keanu izgleda neprepoznatljivo nakon glumačke transformacije

27
0
Keanu izgleda neprepoznatljivo nakon glumačke transformacijeFilmski glumac Keanu Reeves (54) trenutačno snima svoj najnoviji film ‘Bill & Ted Face the Music’, a upravo su sa seta tog filma ‘procurile’ njegove najnovije fotografije. 

Reeves je još jednom dokazao koliko je daleko spreman ići zbog dobre uloge. Po setu je hodao izbrijane glave do pola i s gustom, dugom bradom. Odjenuo je traperice i bijelu usku majicu koju je podigao i pokazao trbuh. 
Film ‘Bill & Ted Face the Music’ nastavak je filma iz 1991. naziva ‘Bill & Ted’s Bogus Journey’. 

Foto: Promo

Glumac je nedavno postao novo zaštitno lice francuske modne kuće Yves Saint Laurent. Kreativni direktor Anthony Vaccarello objavio je da će Reeves postati model njihove kampanje za jesen. Na modnom projektu radio je fotograf David Sims (52), a fanovi su pohvalili Vaccarella za izbor Keanua. Fotografije su na Instagramu skupile više od stotinu tisuća lajkova. 
– Ma kako si samo zgodan. Što si stariji to si sve više seksi – poručila mu je obožavateljica. 

OBOŽAVATELJICE ODUŠEVLJENE

Keanu Reeves u manekenskim vodama: ‘Kako si samo zgodan’

Podsjetimo i na veliko srce slavnog glumca koji je godinama u tajnosti donirao novac bolnicama. Reeves neko vrijeme ima i humanitarnu zakladu, a saznalo se da je posljednjih godina milijune donirao dječjim bolnicama. 
– Točno je, postoji humanitarna zaklada, ali ne želim da se moje ime povezuje s njom nego da ona pomogne onima kojima treba – kaže glumac.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.