Home Hrvatska Home Župnik u panici: Upucava mi se starica, ne znam što da radim

Župnik u panici: Upucava mi se starica, ne znam što da radim

15
0
Župnik u panici: Upucava mi se starica, ne znam što da radimUvjeravam vas, dragi župljani, nemam ništa s tom ženom, napisao je na oglasnoj ploči župe u Murskoj Soboti velečasni Goran Kuhar.
Mladi slovenski svećenik pojadao se vjernicima kako se župljanka, starija od 60 godina, zaljubila u njega toliko jako da ga ne pušta na miru.
– Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živjeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv – tvrdi Kuhar.

Foto: Privatni album

Ističe da je žena toliko zaljubljena u njega da ima ljubomorne ispade prema svim ženama s kojima on priča. Kad vidi da je neka žena razgovarala s njim, tvrdi, krene je zastrašivati.
– Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih – zamolio je Kuhar župljane.
O problemima sa starijom župljankom, svećenik je govorio i za nekoliko televizija. 

Foto: KanalA

Ispričao je kako mu je prvo samo slala pisma, a potom mu je počela kupovati i darove. 
Da stvar bude bolja, žena je udana pa je župnik pisao njezinome mužu. No starica i dalje ne popušta.
– Štiti me kao malog medvjeda. Smrtna je neprijateljica svim ženama s kojim se družim. Ne znam što da radim – ispričao je župnik za Kanal A.
Ptiznao je i da žena baš nije njegov tip.
– I kad bih se želio oženiti i osnovati obitelj, ta dama ne bi bila moj izbor. No ne želim, jer mi je svećenstvo predragocjeno da bih ga napustio – zaključio je vlč. Kuhar.
Mladnom svećeniku podršku je preko društvenih mreža izrazio i ptujski biskup Peter Štrumf. Kuhara je pohvalio za hrarost jer je, kako kaže, kad mu već policija ne može pomoći, zaštitu potražio pred kamerama.
– Dobro je da javnost vidi s čime se svi svećenici trebaju nositi te kakve mentalne napore moraju trpjeti zbog uznemiravanja i prijetnji – ustvrdio je biskup Štrumf.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.