[ad_1]

Snažna žena u svakoj vrsti odnosa zna svoju vrijednost. Uvijek će imati visoke standarde jer zna kako zaslužuje biti tretirana.

Relationship Rules prenosi nekoliko stvari koje će snažna žena uvijek tražiti u vezi:

Pristojnost

Jaka žena uvijek će zahtijevati pristojnost u vezi. Nikada se neće zadovoljiti s muškarcem koji će biti zadovoljan time što će biti nepristojan i neuredan. Ona će samo željeti biti s pravim tipom koji zna kako se ponašati kao pravi džentlmen.
 | Author: Thinkstock

Foto: ThinkstockPoštovanje

Snažna žena uvijek će zahtijevati puno poštovanje od svog muškarca. Nikada neće dopustiti da bude s tipom koji ju ne poštuje.  Ona zna da je temelj svake jake veze uzajamno poštovanje između dvoje ljudi. I u trenutku kad poštovanje nestane, onda je odnos završen.

Vlastite potrebe

Uvijek će htjeti biti s čovjekom koji zna kako ostati svjestan njezinih potreba. Ima svoje osobne potrebe i očekivanja, svoje ciljeve i snove. I uvijek želi biti sigurna da njezin muškarac uzima u obzir te ciljeve.

Neovisnost

Jaka žena je vrlo neovisna, ali to ne znači da ona neće tražiti pažnju u vezi.  Neće čeznuti za muškarčevim odobravanjem. Međutim, ona zna da je dio poštovanja osobe znati dati osobi pažnju koju zaslužuje.
 | Author: Guliver/Shutterstock

Foto: Guliver/ShutterstockLjubaznost 

Uvijek će zahtijevati ljubaznost od bilo kojeg muškarca s kojim je u vezi. Uvijek će htjeti biti sigurna da svaki tip s kojim je ona, ima zlatno srce. Ona će željeti da uvijek imati blagi duh koji podržava svijest i ljubaznost u svakom trenutku.

Iskrenost

Snažna žena nikada se neće zadovoljiti čovjekom koji je praktički nesposoban za iskrenost. Htjet će nekoga za koga zna da se uvijek oslanja na istinu. Želi biti s čovjekom s kojim nikada ne mora biti sumnjičava. Želi biti s nekim za koga zna da uvijek može biti iskren s njom, čak i kad je to nezgodno.

Ranjivost

Ovakve žene ne smatraju ranjivost slabom stranom, dapače. Snažna žena uvijek želi biti s čovjekom koji nema problema s pokazivanjem svih svojih osjećaja. Zna da mnogi muškarci mogu biti ponosni i pokazivati lažni osjećaj mačizma, no ona neće odabrati takvog muškarca. Želi biti s muškarcem koji nema problema s pokazivanjem svoje ranjivosti, zna da je to čovjek koji je dovoljno siguran u sebe. 
 | Author: Thinkstock

Foto: ThinkstockSmisao za humor

Zna da veze i odnosi ponekad mogu biti posebno stresni, ne idealizira ih. Svjesna je da može nastati napetost, stoga je važno imati partnera koji se usredotočuje na pozitivne stvari u životu. Dobar smisao za humor može pomoći osloboditi mnogo napetosti u vezi. 

Strpljenje i razumijevanje

Iako nije savršena žena, jer takve ne postoje, zna svoju vrijednost. Uvijek će pored sebe željeti muškarca koji ima strpljenja i razumijevanja. Ona zna da će napraviti mnogo pogrešaka usput i zato će zahtijevati tipa koji će biti strpljiv i razumjeti ju.

Možda te zanima…Koliko traje seksualna strast u vezama i zašto uzbuđenje slabi?

Psiha i seks
Strast

Kako i sama ima svoje želje i interese, traži i muškarca koji je strastven po pitanju svoje karijere i svojih interesa. I što je najvažnije, on mora biti muškarac koji je strastven u vezi i strastven prema njoj. 

Kompromis

Snažan žena želi čovjeka koji zna kako napraviti kompromis, mora biti netko tko se zna približiti ženi na pola puta te biti spreman pokazati zrelost i razumijevanje s njom, tip koji zna da su potrebe odnosa važnije od njegovih sebičnih potreba. 

Možda te zanima…Tajna dugih sretnih veza jednostavnija je nego što misliš

Psiha i seks


[ad_2]

Source link