Home Sport Joković: Bijač je bio čudesan, bekovi… Ma zaslužili smo ovo!

Joković: Bijač je bio čudesan, bekovi… Ma zaslužili smo ovo!

24
0
Joković: Bijač je bio čudesan, bekovi... Ma zaslužili smo ovo!


Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je Mađarsku na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji 10-7 i osvojila brončanu medalju! Sedma medalja sa svjetskih prvenstava u nizu je tu, Barakude su postavile novi rekord koji će teško koja reprezentacija u budućnosti srušiti.
POTOPILI MAĐARE


Čudesni snajper Joković donio je broncu Hrvatskoj na SP-u!


Do velike pobjede vodio nas je raspoloženi Maro Joković sa šest golova, koji je ujedno bio i najbolji igrač utakmice za svjetsku broncu.

– Stvarno nije bilo lako dignuti se nakon poraza u polufinalu, ali mislim da smo ovo odradili kako treba. Ovo je velik uspjeh, ne možemo to zanemariti. Idemo doma s medaljom, ovaj put je ona brončana. Odlazimo zadovoljni i ovo je stvarno bila jedna dobra škola za nas, da smo se nakon jednog tako teškog poraza uspjeli izdignuti i psihički pripremiti

– Imali smo glavu i rep, bili smo dobro organizirani. Bijač je bio nevjerojatan, bekovi su odradili svoj dio posla. Željeli smo to stvarno i obrana je bila kako treba.
MOĆNE BARAKUDE


Tucak: Baš smo htjeli to zlato ovdje, sad idemo po vizu za OI


Osvojili smo sedmu uzastopnu medalju na Svjetskim prvenstvima.

– Meni je ovo šesta medalja, to je jedan lijepi kontinuitet. Iz godine u godine smo u vrhu, imamo problema s kadrom, uvijek nam jedan-dva igrača ispadnu. Uvijek smo u borbi za medalju i to je stvarno ohrabrujuće. Ovo znanje i ozračje koje vlada u repki je fenomenalno.

– Psihički dio je bio odličan, bili smo stvarno spremni, Španjolsku nismo takvu očekivali i to nas je poremetilo, ali zato smo protiv Mađara odradili kako treba.

Hrvatska se nije uspjela plasirati na Olimpijske igre

– Nažalost cilj koji nismo uspjeli ostvariti. Imamo još dvije šanse i ako nastavimo s ovakvim igrama mogli bi to ostvariti na idućem Europskom prvenstvu – zaključio je Joković

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.