[ad_1]

Barcelona se nalazi u Japanu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu s Vissel Kobeom u subotu prijepodne. Ondje trenutačno igraju čak tri bivša igrača Barcelone, Iniesta, Villa i Samper, a pri dolasku Katalonaca veselo su se izgrlili. 

U videu pogledajte kako izgleda dan Barcelone na njihovoj japanskoj turneji 2019 nakon što su napustili Tokyo te se zaputili u Kobe pred prijateljski susret.

Čini se da ništa ne može pomrsiti dobro raspoloženje Katalonaca. Svi su na turneji. I naš Ivan Rakitić koji je zabio golčinu u prijateljskoj utakmici protiv Chelsea, ali i Antoine Griezmann oko koga se već mjesecima diže prašina i onda baš kad se čini da je sve gotovo, podigne se opet. 

Podsjetimo, Atletico je digao na noge čelnike La Lige da preispitaju legalnost dogovora Barcelone i Griezmanna te isplate od 120 milijuna eura koju Madriđani trebaju dobiti prema Barcinoj strani priče. Njihova strana tvrdi da trebaju dobiti 200 milijuna te sada potražuju razliku od 80 milijuna te da Liga ukine igračku licenciju francuskom napadaču. Ostaje pričekati i vidjeti kakvu će odluku donijeti Liga. [ad_2]

Source link