Home Sport Predsjednik Cagliarija, Giulini: ‘Marko Rog će sad dobiti pravu minutažu i postati...

Predsjednik Cagliarija, Giulini: ‘Marko Rog će sad dobiti pravu minutažu i postati veliki igrač!’

21
0
Predsjednik Cagliarija, Giulini: 'Marko Rog će sad dobiti pravu minutažu i postati veliki igrač!'


Darijo Srna okončao je aktivnu igračku karijeru, ali od naredne sezone Hrvatska će opet u jedinom Serie A klubu sa Sardinije, Cagliariju, imati dva svoja veznjaka. Vjerojatno.

Filip Bradarić već je ‘starosjedilac’, ali jako se sviđa grčkom PAOK-u čiji je predsjednik (Rus Ivan Savvidis koji je poznat postao po tome što je usred utakmice ušao na travnjak – s pištoljem) dosta je žestoko zapeo da Filipa dovede u Solun.

No jedan je Vatreni Cagliariju zajamčen. Marko Rog na Sardiniju je došao iz Napolija u kojem nikad nije dobio pravu šansu, u Cagliariju će ju dobiti onako kako mladom igraču treba, a u njegovom novom klubu ni najmanje ne sumnjaju da će baš na otoku Marko dokazati da je zapravo: svjetski igrač.

– Čim je postalo jasno da ne možemo zadržati Nicolu Barellu koji je htio u Inter moj sportski direktor Marcello Carli istog je trenutka rekao: ‘Marko Rog‘. To je igrač kojeg dovodimo umjesto Barelle – priča predsjednik Tommaso Giulini.


Foto: CIRO DE LUCA– Naravno da sam potražio i druga mišljenja, a gdje god sam se okrenuo tog su mi Hrvata samo hvalili. Hvalio ga je sam Barella, hvalio ga je Pavoletti koji je sa njim igrao u Napoliju, svi o Rogu pričaju isključivo i samo najbolje. Dečko je bio jedan od najdragocjenijih hrvatskih talenata, ali u tri godine u Italiji nije dobio pravu šansu. E mi ćemo mu dati tu šansu i baš će u Cagliariju napraviti taj iskorak i dokazati da je veliki igrač! – rekao je Giulini, a Rog može samo guštati slušajući svog novog predsjednika.

Transfer je dogovoren baš na njegov 24. rođendan. Rog će prvu sezonu u Cagliariju biti na posudbi za 2 milijuna eura, a onda će njegov ugovor s Napolijem biti otkupljen za još 13 milijuna. Hrvatski je veznjak sa novim klubom potpisao ugovor na pet godina uz zajamčenu zaradu od milijun eura godišnje tj. po sezoni.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.