Home Hrvatska Home Sportklub od jeseni ne prenosi NBA, prava otkupila Arena

Sportklub od jeseni ne prenosi NBA, prava otkupila Arena

88
0
Sportklub od jeseni ne prenosi NBA, prava otkupila ArenaUtakmice najjače košarkaške lige na svijetu od naredne sezone moći ćete gledati na programu Arene sport koja je uspjela dogovoriti ekskluzivno pravo na prijenos NBA-a. Tako će svi ljubitelji košarke od listopada uživati u najboljim košarkaškim susretima na Arena sport televiziji.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Arenasport je na društvenim mrežama obavijestila sve gledatelje da će u sezoni 2019./2020. prenositi osam utakmica regularne sezone tjedno, imat će 200 izravnih prijenosa svake sezone, uz sve to će osigurati prijenos blagdanskih utakmica, NBA All-Star vikenda, playoff i finale.

Ne propustite strast, uzbuđenja i neverovatne košarkaške akcije na Areni Sport, novom domu NBA-a u sezoni 2019-20!https://t.co/ebtw3jZebg #nba #kosarka #basketball #arenasporttv
— Arena sport TV (@TV_ArenaSport) July 22, 2019

Zaljubljenici u košarku će, tako, od natjecateljske sezone 2019./2020. imati “na dlanu” dvije atraktivne lige na jednom mjestu budući da i Jadranska liga, odnosno, ABA liga, također ostaje na Areninim programima. Ipak, treba imati na umu kako Arenu u Hrvatskoj imaju samo oni koji imaju MaxTV u oba načina emitiranja , IPTV-u i satelitu.
Euroliga će, kao i do sada, biti na Sport klubu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.