Home Hrvatska Home POLICIJA UHITILA DVOJICU HULIGANA KOJI SU U PULI PRETUKLI 77-GODIŠNJAKA Uhićen i...

POLICIJA UHITILA DVOJICU HULIGANA KOJI SU U PULI PRETUKLI 77-GODIŠNJAKA Uhićen i treći napadač

42
0
POLICIJA UHITILA DVOJICU HULIGANA KOJI SU U PULI PRETUKLI 77-GODIŠNJAKA Za trećim napadačem još uvijek se tragaPolicija je u nedjelju navečer uhitila dvojicu huligana koji su rano jutros u Puli fizički nasrnuli na 77-godišnjeg muškarca, piše Glas Istre. Za trećim počiniteljem se tragalo nešto duže, ali je i on tijekom večeri dolijao na zagrebačkom području.

Na meti huligana našao se 77-godišnji Evelino Vale, kojem su napadači slomili tri rebra i ruku, a divljanje huligana snimile su nadzorne kamere.

“Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima. Napad je trajao nekoliko minuta”, rekao je gospodin Vale za Glas Istre.

 

Policija je objavila da je 77-godišnjak teško ozlijeđen. Također, dodaju da je jedan osumnjičeni uhićen na području Pule, dok je drugi lišen slobode na zagrebačkom području.

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.