Home Hrvatska Home Petra Ecclestone se udaje, a svadbu će platiti 125 mil. kuna

Petra Ecclestone se udaje, a svadbu će platiti 125 mil. kuna

26
0
Petra Ecclestone se udaje, a svadbu će platiti 125 mil. kunaMlađa kći prvog čovjeka Formule 1, Bernija Ecclestonea (88), Petra (30), 10. kolovoza drugi će put reći ‘sudbonosno da’. Petra će se u Meksiku udati za Sama Palmera (34), direktora umjetničke galerije ‘Maddox Sam’ i bivšeg prodavača automobila. 

Foto: profimedia

Par će se vjenčati u luksuznom resortu s pet zvjezdica, Four Season Los Cabos u meksičkom Costa Palmasu. Iako je Petra za svoje prvo vjenčanje s James Stuntom izdvojila vrtoglavih 100 milijuna kuna, sada planira potrošiti još i više. Britanski mediji pišu da je za svadbu odlučila unajmiti cijeli resort, kako bi gosti imali što veću privatnost. To ju je koštalo čak 82 milijuna kuna, a troškovi cijelog vjenčanja ‘penju se’ na vrtoglavih 125 milijuna kuna. 
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Navodno će upravo gosti Petrinog vjenčanja biti prvi koji će vidjeti luksuzni resort. Na službenim stranicama odmorišta piše kako se ono za javnost otvara tek u studenom. 

Foto: Instagram

– Bit će naprosto nevjerojatno, a baš kao i u većini stvari kod nje i sestre joj Tamare, na ničemu se neće štedjeti. Petra želi da ovo bude njezino posljednje vjemčanje, a iako je to drugi put da izriče ‘sudbonosno da’, želi da ono bude posebno – rekao je izvor blizak Petri i Samu. 
Inače, par se upoznao 2017., nakon Petrinog razvoda. Nedavno su zajedno kupili luksuznu vilu u Brentwoodu. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.