Home Hrvatska Home NAJVEĆI DJ SVIJETA NASTUPA NA NAJLUĐOJ PLAŽI NA JADRANU Doznali smo kako...

NAJVEĆI DJ SVIJETA NASTUPA NA NAJLUĐOJ PLAŽI NA JADRANU Doznali smo kako Shaquille O’Neal krati vrijeme: Nije tražio previše, htio je samo jednu stvar

22
0
NAJVEĆI DJ SVIJETA NASTUPA NA NAJLUĐOJ PLAŽI NA JADRANU Doznali smo kako Shaquille O'Neal krati vrijeme: Nije tražio previše, htio je samo jednu stvarNa plaži Zrće se ovih dana govori samo o jednom čovjeku – najvećem DJ-u na svijetu. Nije najplaćeniji niti je najcjenjeniji umjetnik, nego doslovno najveći DJ sa 2.16 metara visine, skoro 150 kilograma i brojem cipela daleko većima od 55. Prošle su godine u jednom klubu u Atlantic Cityju radi njegovog gostovanja morali povećati DJ kabinu za nešto više od pola metra.

Radi se, dakako, o NBA legendi Shaquilleu O’Nealu, inače već niz desetljeća glazbenom entuzijastu, koji će večeras odraditi svoj premijerni hrvatski nastup u Noi, u sklopu Pow Wow festivala.

Neponovljivi O’Neal je još jučer privatnim zrakoplovom sletio u Zračnu luku Zadar, gdje je rado dijelio autograme i strpljivo se fotografirao s obožavateljima.

– Stigao je privatnim jetom, u kojem je s njime bilo još sedam ljudi. Sinoć je odmah došao u klub, gdje je slušao Gigija D’Agostina, koji je također nastupio u slopu Pow Wowa – kažu nam iz Noe, koja je redovito u samom vrhu DJ Magove top liste sto najboljih klubova u svijetu.

Nije imao nikakve posebne zahtjeve što se tiče smještaja niti hrane, no jednu je stvar ipak poželio.

– Zamolio je da njegov nastup ima slične vizualne efekte kao Gigijev. Oduševio se time kako je klub izgledao – pričaju na, dodajući da je košarkaš “jako kul, zabavan i pristupačan”.

Danas ujutro po Novalji se Shaq vozao unajmljenim skuterom, a poslijepodne prije nastupa koristio je za obilazak obližnjih otoka.

– A na Pagu se navodno nastavilo i snimanje dokumentarca “Shaq Life” – otkrili su nam o prije nekoliko mjeseci pokrenutom projektu, koji prati svakodnevicu NBA-jeve zvijezde.

Među ostalim, u serijalu će biti sekvence s njegovih gaža po Las Vegasu, sa snimanja reklama i drugih filmova, s dodjele NBA-jevih nagrada, te scene iza kulisa voženja njegovog “Big Chicken” restorana, kao i privatnog života.

Inače, Shaquilleovi su omiljeni žanrovi trap, hip-hop i dubstep. Ne voli kad ga se naziva celebrity DJ-em jer, je, kaže, u glazbi još od 1986. godine, a hvali se da je prvi album “Shaq Diesel”, na kojem je repao, izdao 1993., te da je došao do platinaste naklade. Urbane legende kažu da se Shaq zaljubio u stvaranje melodija u dobi od 14 godina, kada je prvi puta uživo čuo Public Enemy.

Kosio je susjedima travu, šetao pse i štedio na sve strane samo da bi skupio 200 dolara za prvi komad opreme, koji je otkupio u zalagaonici. Kasnije je to ulaganje pretvorio u biznis, pa tijekom srednje škole zarađivao džeparac po gažama. Onda se zaljubio u rap pa ostavio DJ pult, a intenzivnije mu se vratio relativno nedavno.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.