[ad_1]

Supruga umirovljenog nogometaša Zvonimira Bobana (50), modna dizajnerica Leonarda Boban (49), nakon tri desetljeća pauze odlučila se vratiti modelingu, piše Yachts Croatia.

NAKON TRI DESETLJEĆA

Boban ju nagovorio: Leonarda se u 50-oj vratila manekenstvu

Na društvenim su se mrežama pojavile fotografije na kojima Leonarda pozira u badićima, što je izazvalo oduševljenje kod obožavatelja. 
Zvonimirom i djecom živi zadnjih godina, prišla joj je vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je surađivala dok je bila model. Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu modne kuće Dior za koju radi.

– Ljudi iz njezina miljea pitali su me zašto ne radim kao model jer sada su u trendu manekenke zrele dobi. Kada sam to ispričala mojima kod kuće, djeca i Zvone su me počeli nagovarati da barem probam pa ako mi se svidi, da povremeno prihvatim pokoji angažman – ispričala je Leonarda.

Leonarda je osjećala tremu kada je stala pred fotoaparat, ali čim je snimanje počelo, činilo joj se kao da nikada nije ni prestala to raditi. 
– S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba – kaže  Leonarda.

Modna dizajnerica sebe opisuje kao tipičnu ‘mamu kvočku’ koja uvijek bdije nad svojom obitelji, ali sad kad djeca idu u školu i većinu dana imaju obveze, ali ipak će joj ova promjena dobro doći.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

[ad_2]