Home Sport Juniori Osijeka dobili Manchester City

Juniori Osijeka dobili Manchester City

37
0
Juniori Osijeka dobili Manchester City


Kakav uspjeh škole nogometa NK Osijeka!

Njihovi juniori i druga momčad pružili su sjajan otpor puno uglednijim vršnjacima iz engleskog prvaka Manchester Cityja. Engleska je momčad ostala vjerna tradiciji i opet došla na pripreme u Istru. Ipak, ovu godinu neće pamtiti po dobrom.

Durdov šokirao goste

Prvo je momčad Osijeka II odigrala 1-1 protiv U-21 momčadi Manchester Cityja. Bila je to premijera na klupi novog trenera Igora Tolića koji je iz Hajduka ‘prebjegao’ u redove prvoligaša s Drave.

Gol za Osijek postigao je Ivan Durdov (19), a Englezi su izjednačili u drugom poluvremenu.

Osijek II: Barešić, Magdić, Stanić, Almeida (Barišić), Pavičić (Benić), Latković (Bliznac), Soldić, Ilić (Mišković), Todorov, Kuprešak  (Krajinović) i Durdov (Beljo).

Inače, rezervna momčad Manchester Cityja vrijedi 9,3 milijuna eura, a neke od najvećih zvijezda su Tosin Adarabioyo, Yangel Herrera, Lukas Nmecha te Luka i Ivan Ilić iz Srbije.

Juniori srušili City

Sjajan vikend za školu Osijeka zaokružili su juniori koji su pobijedili 2-1 protiv vršnjaka iz Cityja. Golove su zabili Dino Bognar i hrvatski ‘wunderkind’ Luka Branšteter. Bili su to golovi za preokret jer su mladići Cityja na odmor otišli s minimalnom prednošću.

Juniori: Dubrović (Kovačević), Vuksan (Kuprešak), Mekić (Stojčević), Jošćak, Pršlja, Jozić, Bognar, Kuzminski, Pudić (Janušić), Beljo (Branšteter) i Vinogradac (Andronikou).

Momčad je vodio Tomislav Steinbrückner, nekadašnji trener prve momčadi Osijeka.

Osječani su se nakon sjajno odrađenog vikenda vratili kući.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.