Home Hrvatska Home RokOtok: Ribafish s tri dupina plivao od otoka Hvara do Visa

RokOtok: Ribafish s tri dupina plivao od otoka Hvara do Visa

12
0
RokOtok: Ribafish s tri dupina plivao od otoka Hvara do VisaSve me boli, no osjećaj je i dalje predivan, kaže Domagoj Jakopović Ribafish, nakon što je u nedjelju, poslije dvodnevnog odmora, preplivao put između Hvara i Visa, na putu simbolično nazvanom RokOtok, koji je posvetio sinu Roku.
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Uz stručne savjete kapetana, prevalio je 17,03 kilometara za četiri sata i 53 minute. Jedino što ga je malo omelo i, kako kaže, dobro preplašilo bila su tri dupina koja su kratko zaplivala u blizini. U ponedjeljak Riba pliva do Komiže, gdje planira stići oko 11 sati.

BOL PRETVARA U SREĆU

Ribafish na Rokovoj omiljenoj plaži: Umjesto plakanja, plivam

– Posjetili smo devet otoka, podijelili preko 600 knjiga i poklona, upoznali barem dvadesetak ljudi s kojima želimo sjesti, popiti piće, i u miru popričati kad sve ovo završi jer smo u stalnom spidu i jurnjavi, pronašli par mjesta na kojima bih htio uzgajati kadulju i kupus i dočekati starost uz pentu, bevandu i kančanicu – napisao je. 

– Otoci su premija, i trebalo bi naplaćivati ulaz u taj raj, a ne ih na krive načine iskorištavati, prodavati, uništavati. Krajnje je vrijeme da netko digne glas i ukaže na nedostatke, ali sve je to kap u moru. Zato smo tu… – napisao je Riba u svom Facebook statusu u subotu prije nego što je krenuo plivati od Hvara do Visa koji su udaljeni 12 kilometara. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Tema: Hrvatska


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.