Home Hrvatska Home Marvel najavio čak deset novih filmova i uzbudio vjerne fanove

Marvel najavio čak deset novih filmova i uzbudio vjerne fanove

14
0
Marvel najavio čak deset novih filmova i uzbudio vjerne fanoveOkružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige (46) objavio je popis filmova post-Avengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop-kulture na svijetu. Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali (45) glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes (56). 

Foto: Twitter/Screenshot

Natalie Portman (38) potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, ‘Thor: Love and Thunder’. Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

Foto: Big Pictures/Pixsell

Najprije je najavljen film ‘The Eternals’ u kojem glume Angelina Jolie (44) i Salma Hayek (52). Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju ‘Shang-Chi’. Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liu (30) koji će igrati majtora kung-fua.

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina. Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj ‘Crnoj udovici’ sa Scarlett Johansson (34) kao Natashom Romanoff. Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

U KINIMA OD SRIJEDE

Evans: Plakao sam 6 puta dok sam gledao zadnje ‘Avengerse’

Neki nadolazeći Marvel filmovi: The New Mutants (2020.), Black Widow (2020.), Morbius (2020.), The Eternals (2020.), Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.), Thor: Love and Thunder (2021.).

Tema: FILM


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.