Home Hrvatska Đoković sa suprugom i klapom zapjevao Olivera na Korčuli

Đoković sa suprugom i klapom zapjevao Olivera na Korčuli

23
0
Đoković sa suprugom i klapom zapjevao Olivera na Korčuli


Teniski broj jedan nakon pete titule u Wimbledonu i sjaje sezone, odmor provodi na Korčuli sa suprugom Jelenom (33). Ambijent je srpskog tenisača Novaka Đokovića (32) ponio pa je s klapom i zapjevao ‘Kad mi dođeš ti’, uspješnicu Olivera Dragojevića i to upravo na njegovom otoku. 

– Kad mi dođeš tiii i osmijeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć… Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom – napisao je na svom profilu Novak i emotivno se prisjetio glazbenog velikana. 


Foto: InstagramOtkako je stigao na Korčulu, u više se navrata fotografirao s obožavateljima, a Nole ne krije koliko voli ljetovanje u Hrvatskoj. Redovit je gost na Jadranu, a hrvatsku obalu opisuje kao ‘najljepšu na svijetu’. 

– Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana. Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto – pričao je u svibnju Đoković u razgovoru za IN Magazin, a svoje obećanje je ispunio dolaskom na Korčulu. 
NOLE NA LJETOVANJU


Đoković je stigao na Korčulu! U Hrvatskoj slavi sjajnu sezonu


POGLEDAJTE VIDEO: 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.