Home Sport ‘Hajduk s Čolinom i Dolčekom ima najbolje bekove u državi…’

‘Hajduk s Čolinom i Dolčekom ima najbolje bekove u državi…’

16
0
'Hajduk s Čolinom i Dolčekom ima najbolje bekove u državi...'


Hajduk i AS Monaco realizirali su transfer lijevog bočnog igrača Davida Čolinu (18) koji je od danas postao igrač splitskih “bilih” do ljeta 2023. godine. 

– Dolaskom Davida i prethodno Ivana Dolčeka dugoročno smo riješili pitanje lijevog bočnog. Čolina je jedan od najtalentiranijih igrača na toj poziciji u Hrvatskoj i igrač je kojeg trener jako dobro poznaje. S njim imamo dugoročne planove, mlade je i trebat će mu malo vremena da se privikne, ali nemamo potrebe žuriti – rekli su iz Uprave.
UŠAO U BIRANO DRUŠTVO


Čolina je najveća kupovina još od Sharbinija prije 10 godina…


UŽIVO OD 20 SATI


Gdje gledati Hajdukov domaći debi: Poljud ispunjen za Gziru


– Radi se o igraču koji je 2000. godište i u ovom trenutku možemo reći da smo u odnosu na druge klubove u Hrvatskoj najbolje pokriveni na toj poziciji. Zadovoljni smo što smo priveli kraju ovu operaciju koja je bila dugotrajna, nije bilo lako sve ispregovarati s Monacom, ali od početka smo željeli Dolčeka i njega te zaista možemo biti jako zadovoljni što smo ih doveli. Obojica su prepoznala Hajdukov projekt i sredinu u kojoj će se kvalitetno razvijati – kazao je Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović. 

Čolina je karijeru započeo u redovima Hrvatskog Dragovoljca, nakon  kojega od 2009. do 2018. godine nastupa za mlađe kategorije Dinama, a prošle godine prešao je u redove Association Sportive Monaco Football Club. Uz to, ovaj se mladi igrač okušao i u mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije, do onoga U-19, budući da mu je tek 18 godina.

– Sretan sam i zadovoljan jer su u Hajduku prepoznali moj potencijal, a ja se nadam da ću ga u potpunosti ispuniti i ostvariti očekivanja. Došao sam ovdje jer sam vidio mogućnost napretka i razvoj u radu s mladim igračima i to mi je bilo izuzetno bitno. Nadam se da ću zahvaljujući svom radu i angažmanu na treninzima dobiti priliku zaigrati i pokazati ljudima u Klubu i navijačima zašto sam doveden. Naravno, želja je što prije istrčati na travnjak i zaigrati pred punim tribinama Poljuda – istaknuo je Čolina nakon potpisa za “bile”. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.