[ad_1]

Kanađanka Gigi Gorgeous (27), poznata Youtuberica, i milijarderska nasljednica Nats Getty (26) ozakonile su svoju vezu bajkovitim vjenčanjem u Kaliforniji. 

Foto: Instagram

Gigi je tako blistala u raskošnoj vjenčanici, a njezina se supruga odlučila za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je sletio helikopterom. 

INTIMNA CEREMONIJA

Drugo vjenčanje, treća haljina: Udala se unuka Grace Kelly

Gigino je pravo ime Gregory Allan Lazzarato. Svoje je videouratke počela objavljivati još u 2008., a najviše pozornosti privukla je 2013. godine kada se deklarirala kao transrodna osoba. Naime, svoju je transformaciju vjerno dokumentirala, što je privuklo publiku. 

Foto: Instagram

Također, do 2016. godine izjašnjavala se kao biseksualna, da bi se iste te godine deklarirala kao lezbijka. 
– Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne sramim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada dotad nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka – otkrila je Gigi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je Natalia pomogla da se seksualno opredijeli.

UDOBNOST PRIJE SVEGA

Novi hit za vjenčanje: Kroksice sa puno šljokica – za mladenke

2016. godine upoznala je milijarderku Nataliju, s kojom se zaručila u ožujku 2018. godine, također pred kamerama.

Foto: Instagram

Naime, Natalia je svojoj odabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gdje je dotična kleknula pred zvijezdu YouTubea pred prijateljima i obitelji.
Kada je Gigi rekla ‘da’, dogodio se spektakularni vatromet, a cijeli romantični događaj bio je dokumentiran na društvenim mrežama.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]