[ad_1]

De Ligt (20) je prošao liječničke pretrage te je sada i službeno novi član “stare dame”.  De Ligta su tražili mnogi nogometni velikani, čak i Barcelona, no na kraju je doputovao na torinsku adresu uz transfer težak 75 milijuna eura. 
 

The CR7 Effect 😇 pic.twitter.com/AvBXU8yH5a
— CR7 is My Drug Dealer ⚽💉 (@cr7drugdealer) 17. srpnja 2019.

Godišnja plaća mladoga Nizozemca bit će 7.5. milijuna eura, a na to stiže još oko 4.5 milijuna eura dodataka. Neki njegov dolazak uspoređuju i s onim Cristiana Ronalda koji se dogodio točno prije jedne godine i jednoga dana. Jednako kao i Cristiano, De Ligt je na oduševljenje okupljenih prošao liječnički  te se sada samo čeka službeno predstavljanje.
– S kim bih ga usporedio? Po velikim mogućnostima s Nedvedom. A po ambiciji sa Zlatanom Ibrahimovićem  – rekao je De Ligtov menadžer Mino Raiola, koji zastupa i Zlatana, Balotellija, Pogbu…

Che entusiasmo! 😍 pic.twitter.com/2f5mKmC9g8
— JuventusFC (@juventusfc) 17. srpnja 2019.

Za Ajax je odigrao 77 utakmica i zabio osam golova, a za Nizozemsku ima 17 nastupa i dva gola. De Ligt je ovim potpisom postao drugi najskuplji transfer među stoperima. Skuplji od njega bio je samo Virgil van Dijk koji je u zimskom prijelaznom roku 2018. došao u Liverpool za 85 milijuna eura iz Southamptona.

#deLigt, in corso le visite al #JMedical! 👍 pic.twitter.com/oIV9FoHeax
— JuventusFC (@juventusfc) 17. srpnja 2019.[ad_2]