Home Zdravlje 2 pingvina ponovno se vratila u sushi bar nakon što ih je...

2 pingvina ponovno se vratila u sushi bar nakon što ih je policija izbacila

33
0
2 pingvina ponovno se vratila u sushi bar nakon što ih je policija izbacilaDva pingvina skitnice prvi put su uočena oko 6:30 ujutro. Inače se gnijezde ispod trgovine, Sushi Bi. Policija ih je uklonila i privremeno ih zatvorila prije nego što ih je pustila u divljinu. Ipak, kasnije te noći, pingvini su se vratili u trgovinu, a u tome ih nije spriječilo niti to što su morali prijeći četiri prometne trake kako bi došli do svog ribljeg plijena.

Wini Morris, koja radi u sushi shopu, rekla je da je čula nešto sumnjivo – to jest, gugutave zvukove, rekla je da se najvjerojatnije skrivaju u blizini toplih roštilja.

“Prilično je suluda ideja da pingvini kampiraju u trgovini”, rekla je za Radio Novi Zeland i dodala: “Ali, mislim da je to jako slatko, mislim oni su vjerojatno prestravljeni.”

Iz Odjela za zaštitu divljih životinja pozvani su djelatnici da po drugi put uklone krivce i puste ih na sigurno mjesto za gniježđenje u blizini rive, javlja Radio New Zealand. Međutim, službenici su priopćili kako još uvijek nadziru bar Sushi Bi,  budući da očekuju da će se mali plavi pingvini vjerojatno pokušati vratiti, ako osjete da su uspostavili mjesto za gniježđenje.
 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.