[ad_1]

Šeik Al-Khelaifi, vlasnik PSG-a, odbio je ponudu Barcelone za brazilskog napadača Neymara.

Prema pisanju francuskih i španjolskih medija, Barcelona je Parižanima ponudila 40 milijuna eura, Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea za povratak Neymara na Camp Nou, ali su ju iz Pariza glatko odbili.U pitanju je, navodno, količina novca uz ponuđene igrače. Al-Khelaifi, predsjedniku kluba, 40 milijuna čini se premalo za “zločestog” Neymara.

Podsjetimo, Neymar je prije dvije godine prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura odštete. Barcelona je pak dolazak Dembelea platila 145, a Coutinha 125 milijuna eura.

Ako zamislimo da bi njihov transfer i danas vrijedio točno toliko koliko je vrijedio i tada (iako ih se trenutno zajedno procjenjuje na 190 milijuna) te dodamo spomenutih 40 milijuna eura u kešu, jasno je da je PSG odbio ponudu vrijednu preko 300 milijuna eura.
OTKRIVA SVOJU BUDUĆNOST


Nova drama oko Neymara: U Brazilu mu je ukraden intervju


Barca je nedavno dovela Griezmanna iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura pa velik iznos za Neymara ne može priuštiti. Kako je ovo započelo i kako teče, lako je moguće da konačnu odluku nećemo znati do kraja prijelaznog roka.[ad_2]

Source link