Bio je to meč za vijeke vjekova. Meč koji ću doživotno pamtiti i prepričavati svojoj djeci, započeo je svoje obraćanje navijačima Novak Đoković. Dva dana nakon što je pokorio Wimbledon po peti put, najbolji tenisač svijeta je poslao poruku svim svojim navijačima na Instagramu.

– Vječna zahvalnost Nebesima što su mi dopustila da budem dio ovakvog spektakla. U ovom meču bilo je svega. Poštovanje Federeru na velikoj borbi. Tenisko ‘putovanje’ u posljednjih 12 mjeseci stvarno je bilo fascinantno. Vraćanje tenisu od ozljede, želja da se dostigne nivo tenisa koji bi mi dopustio da se natječem za najveće trofeje u tenisu. Vjera u sebe, upornost, posvećenost i velika podrška mojih bližnjih omogućili su mi da budem ovdje danas. Blagoslovljen sam i jako sam svjestan toga – napisao je Đoković.

It was a match to remember forever. Match that had everything in it. Match that transcends our sport. I am eternally…

Objavljuje Novak DjokovicPonedjeljak, 15. srpnja 2019.

“Bilo je zadovoljstvo stvarati povijest na drevnim terenima Wimbledona i dijeliti teren ponovo s legendom našeg sporta. Nastavit ću sanjati da budem dio ovako nezaboravnih trenutaka u budućnosti. Uzgred, trava je bila ukusnija nego ikad”, završio je Đoković koji je nakon velike pobjede u maratonskom meču koji je trajao gotovo pet sati čučnuo, zgrabio komad trave i pojeo je.

To je dio tradicije. Nakon svakog osvajanja Wimbledona, kušao je malo travnate podloge.

 

 

Source link