[ad_1]

Nedavno je započela jedna od ‘najkontroverznijih’ rasprava u povijesti zrakoplovstva. Dok ste vi možda mislili da je najiritantnija stvar u letu avionom – trenutak kada sjedite u samoj sredini, između dva sjedala, i kada vas dodiruje ruka putnika do vas, prevarili ste se.
BRITANCI KRENULI NA ZRĆE


Na letu za Zadar: Mrtvi pijani su divljali i povraćali po avionu


Na društvenim mrežama je objavljena fotografija putnice koja je sjedila ispred Australca Davida koji je snimio trenutak. Putnica ispred se toliko slobodno ponašala da je kosom prekrila njegov ekran. 


Foto: Facebook– Gdje su škare kad ih trebaš? – upitao se jedan od komentatora slike, a drugi je predložio da joj kosu jednostavno odreže škarama.
FILE PHOTO: An Air Canada Boeing 737 MAX 8 aircraft on the ground at Toronto Pearson International AirportKANADA: KAKO JE TO MOGUĆE?


Probudila se u praznom avionu: Svi se iskrcali, nju su zaboravili


Trećem nije bilo jasno zašto Davidu uopće smeta njezina kosa s obzirom na to da je čitao knjigu, a ne gledao ekran, a četvrti se pita zašto je Australac fotografiju uopće objavio umjesto da je odmah zamolio putnicu da povuče kosu sa sjedala i da to više ne radi… Ima smisla.[ad_2]

Source link