Policija je priopćila da su u subotu oko 21 sat uhitili vozača (35) zbog prometne nesreće na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni.

Priopćenje policije donosimo u cijelosti.  

Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Sveta Helena, te nakon obavljenog očevida, nastavljeno je kriminalističko istraživanje. 
U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku. Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje. 
NESREĆA KOD SVETE HELENE


Ozlijeđeni trener preživio je i ranije još jednu tešku nesreću


Podsjetimo, tročlana obitelj je stradala dok su čekali na naplatnim kućicama kada ih je jurećim automobilom udario Čakovčanin O. M. (35). Otac obitelji, Daniel Dobrenov (38), u petak se probudio iz kome u KBC-u Rebro, i dalje je u teškom stanju, s mnogim ozljedama i dreniranim plućima, operiran je. Zbog puknuća bedrene kosti operiran je i sin (6), kojeg su premjestili na Odjel dječje kirurgije, također na Rebru. Majka (38) leži u KB-u Dubrava s teškim ozljedama glave i grudnoga koša. 
SVJEDOK UŽASA KOD SV. HELENE


‘Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara’


Vozaču (35) su nakon nesreće uzeli uzorke krvi i urina, koje su poslali na analizu. Vozač (35) BMW-a punom brzinom zabio se u Škodu, čiji je vozač (38) usporavao ispred naplatnih kućica zbog Audija koji je bio zaustavljen.  Nakon što se vozač BMW-a zabio u njih, Škoda je odletjela u betonski zid, a zatim i u dvije naplatne kućice prije nego što je udarila u stražnji dio Audija, kojim je upravljao 32-godišnjak.

 

Source link