Home Sport Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!

Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!

11
0
Ludi Neymar: Najdraža pobjeda karijere? Barcelona-PSG 6-1!


Neymar Jr. definitivno gubi vezu s realnošću i sada već gotovo svakodnevno emitira uglavnom bahatost i razmaženost.

Priču znate. Prije dvije godine prešao je iz Barcelone u PSG za 222.000.000 € u transferu koji je bio čisto ismijavanje financijskog fair-playa. Potpisao je za Parižane na pet godina.


Foto: PA/PIXSELLIza PSG-a stoje katarske naftne milijarde. Pa je država Katar Neymaru napisala ček na 222 milijuna, na ime ‘zasluga u promociji katarske organizacije SP 2022’. Neymar je s tim čekom došao na Camp Nou i “sam” platio odštetnu klauzulu Barceloni iz koje je htio otići jer su mu pariški Katarani plaćali više.

U međuvremenu s Brazilom nije napravio ništa, sa PSG-om u Europi nije napravio ništa, često je ozlijeđen, na terenu ga optužuju za glumu i foliranje, van terena ga se optužuje za silovanje, a od kraja prošle sezone na sve moguće i nemoguće načine forsira povratak u Barcelonu.

Na Instagramu objavljuje ‘storyje’ u Barceloninom dresu, nije došao na početak priprema Paris Saint-Germaina, a najnovija izjava je biser nepoštivanja poslodavca koji ga plaća suhim zlatom.

– Najdraži trenuci karijere? Kada sam sa Brazilom osvojio olimpijsko zlato 2016. i kada sam: sa Barcelonom rezultatom 6-1 u Ligi prvaka nadoknadio minus iz prve utakmice pa izbacio PSG – izjavio je igrač koji ima još tri godine ugovora sa PSG-om.

– Ta ‘remuntada’, kada smo ih pobijedili i izbacili, taj osjećaj nakon postignutog šestog gola… To je neponovljivo. Poslije je bila ludnica jer svi smo bili: ludi od sreće – bez treptaja oka je rekao Neymar.
La Liga 2014/2015 - FC Barcelona v Atletico de Madrid | Autor: S.Lau/DPA/PIXSELL

Foto: S.Lau/DPA/PIXSELLPrvu utakmicu PSG je dobio 4-0, Neymar je u uzvratu dao dva gola, a sada – nakon dvije godine igranja za PSG i još tri sezone ugovorne obveze s Parižanima, kada govori o toj utakmici za Barcelonu kaže “mi”.

To što je PSG-ov igrač, najskuplje plaćen na svijetu… To nema veze. Dečku se ide nazad u Barcelonu, neka se ostatak svijeta prilagodi njegovoj novoj želji.

Veliki je igrač, ali to što radi i priča je – istinski degutantno.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.