[ad_1]

Poprilično nesvakidašnja priča dolazi nam iz Španjolske. Naime, nekadašnji kultni stadion Vicente Calderon postao je pravo gradilište, a neki su to odlučili iskoristiti. 

Bivši stadion Atletico Madrida nalazi se u procesu rušenja i prenamjene, a Atletico je već preselio u novi dom, na velebni Wanda Metropolitano. Pod okriljem noći na razrovani Vicente Calderon ušli su mladići koji su malo željeli pogledati stanje.

Nekako su prošli strogo osiguranje i čuvare, popeli su se na vrh stadiona i ‘opalili’ nekoliko selfija. Prošetali su tribinama, malo razgledali lože u kojima su nekada sjedili ugledni gosti, a sve su dokumentirali na videu koji su objavili na YouTubeu. Nisu imali nikakvu zaštitnu opremu ili opremu za penjanje.

Na videu se vidi da je nestašna grupa mladića jedva izašla sa stadiona jer su čuvari neprestano šetali vanjskim prstenom razrušenog stadiona. Šaputali su, pronašli neki rupu i skočili s tri metra visine na obalu rijeke Manzanares.

– Samo smo htjeli snimiti neki materijal da ljudi vide u kakvom je stanju stadion. Nikome nismo htjeli nauditi ili neku štetu napraviti, prema ovom stadionu imamo puno poštovanja – rekao je Allprex, jedan od članova te grupe.

To što su oni mislili i htjeli ne zanima kompaniju koja je zadužena za rušenje stadiona. Netko je mogao stradati, a grupi mladića prijeti i do šest mjeseci zatvora zbog ilegalnog upada na posjed.

 

 [ad_2]

Source link