Home Hrvatska Home Vrsaljko otkrio avanturu: Kako su ih Rusi ošišali na ‘tutu’…

Vrsaljko otkrio avanturu: Kako su ih Rusi ošišali na ‘tutu’…

29
0
Vrsaljko otkrio avanturu: Kako su ih Rusi ošišali na 'tutu'...Na današnji dan prije godinu dana, ulice u Hrvatskoj bile su krcate, kockasti dresovi mogli su se vidjeti na svakom uglu, a ‘vatreni’ su u Rusiji slavili prolazak u finale. Da, prošla je već godina od toga nevjerojatnog trenutka i Mandžukićevog gola. I dalje izgleda tako nerealno, kao da se nije dogodilo, a toga izgleda nikada nećemo biti svjesni.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Naši reprezentativci stvorili su na SP-u nevjerojatnu kemiju i disali su kao jedan. Kada se radilo onda je bilo ozbiljno, a kada je bilo mjesta za šalu, onda je tek bilo urnebesno. Kao uspomene na Rusiju, Šime Vrsaljko objavio je na Instagramu nekoliko videa u kojima su se Dejan Lovren, Mario Mandžukić i on šišali.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Šimin mrki pogled i strah dok se šiša govore sve, a Dejan Lovren je, unatoč objašnjenjima, ‘zaradio’ par rupica na glavi.
Ruske frizere posebno će pamtiti Mateo Kovačić koji baš i nije bio zadovoljan frizurom, a onda su ga dečki odlučili ošišati skroz na kratko.
Pod ruke ruskih frizera ‘pao’ je i Mario Mandžukić koji je ostao bez zulufa, a sve je obilježio sa svojim ‘Mr. No Good’ pogledom.

Foto: Instagram


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.