Home Sport Supruga Radje Nainggolana bori se s teškom bolesti

Supruga Radje Nainggolana bori se s teškom bolesti

32
0
Supruga Radje Nainggolana bori se s teškom bolesti


Radju Nainggolana Inter je otpisao dolaskom trenera Antonija Contea ovoga ljeta. Kvalitetni veznjak Serie A otpisan je i iz belgijske reprezentacije s kojom nije išao na ruski Mundijal unatoč kvalitetnim igrama na Apeninima.

Svi nogometni problemi postali su mu gotovo nevažni jer njegova supruga Claudia Lai boluje od raka te joj kreće razdoblje kemoterapije.

– Već mjesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proletjeli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je kemoterapija – napisala je u uvodu pa nastavila:

– Tko bi rekao da će se Claudia bojati započeti novi dan, strah je preblaga riječ. Što mogu reći nakon kiše suza? Vrijeme je za borbu protiv ove ružne zvijeri. Zahvaljujem svim srcem svojoj obitelji i prijateljima koji su mi pomogli da uživam u mjesecu relaksacije na najbolji način, što su mi dali snagu i pozitivnost koja mi je potrebna da se suočim sa svim te što su se nosili s mojim promjenama raspoloženja. Sretno svima koji proživljavaju istu noćnu moru. Nikada nemojte izgubiti svoj osmijeh – napisala je uz svoju fotografiju u šarenoj ljetnoj haljini.

Claudia s Radjom ima dvije kćeri, a u braku su osam godina.

Bivši belgijski reprezentativac trenutačno se nalazi s Interom na pripremama u švicarskom Luganu, no čini se da je njegova karijera u Milanu stigla kraju. Direktor kluba Giuseppe Marotta potvrdio je da Inter i trener Conteviše ne računaju na Nainggolana i Maura Icardija zbog njihovog lošeg ponašanja.

– Oba igrača znaju da više nisu u našim planovima. Razgovarali smo s njima. Mi želimo ispoštovati ugovorne obveze, ali smo im pojasnili stav kluba – rekao je Marotta, koji je pomogao Juventusu da se vrati u dane slave nakon što su se vratili iz Serije B.

Nainggolan je u posljednje vrijeme imao nekoliko ponuda iz Kine. Sad je jasno zašto ih je morao odbiti, a kao nova destinacija kontroverznog Belgijca spominje se Manchester United.

 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.