Home Hrvatska Home Novak Đoković nervozno gestikulirao ka publici

Novak Đoković nervozno gestikulirao ka publici

61
0
Novak Đoković nervozno gestikulirao ka publiciPrvi nositelj turnira i u ovom trenutku najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pobijedio je u prvom polufinalu Roberta Bautistu Aguta sa 6-2, 4-6, 6-3, 6-2 i tako došao do svog šestog finala u All England Clubu. 
Španjolac je odradio odličan turnir, ali u finalu je ipak naišao na nepremostivu prepreku. Đoković ga je pomeo u prvom setu, ali neumorni Španjolac je s dugim izmjenama u setu nakon slomio Đokovića i dobio ga 6-4. Publika na Wimbledonu prepoznala je Španjolčev trud, a Novak Đoković im nikad nije bio favorit pa su počeli navijati za Aguta, a to je poprilično zasmetalo srpskom tenisaču.
Novak je nakon gubitka seta odšetao do svoje klupe, pritom nervozno gestikulirajući ka publici. S ručnikom i reketom u rukama pokazivao je publici da slobodno mogu navijati jače. Ipak, zapljeskao je nakon toga Novak Bautisti, a onda kao da je rekao ‘dosta mi je’.
Ubacio je srpski tenisač u brzinu više i ‘naštimao’ svoje živce, u dugim izmjenama više nije griješio, a i na najmanju priliku koju mu je Bautista pružio, osvojio je poen. Tako je u trećem setu slavio sa 6-3, a u petom sa 6-2.
Četiri je puta osvajao Wimbledon (2011., 2014., 2015., 2018.) dok je u finalu izgubio samo jednom. Bilo je to 2013. godine kad ga je u tri seta pobijedio Andy Murray.
Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.