Home Hrvatska Izgledaju identično: Vanna je pokazala punoljetnu kćer Janu

Izgledaju identično: Vanna je pokazala punoljetnu kćer Janu

67
0
Izgledaju identično: Vanna je pokazala punoljetnu kćer Janu


Jedna od domaćih zvijezda koja je na premijere nove verzije ‘Kralja lavova’ plijenila pažnju bila je Vanna (48) koja je javnost iznenadila promjenom svoga izgleda.


Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELLNaime, pjevačica se na premijeri pojavila u bijeloj ljetnoj haljini i bijelim čizmama, ali osim njezinog outfita najviše pažnje privukla je kratka frizura plave boje sa šiškama. Da pogleda film Vanna nije došla sama. Pojavila se u društvu kćeri Jani (18) i njezinom prijateljicom Nikom.
U KINIMA OD 18. SRPNJA


Spojili se Vanna i Dino Jelusić: Pjevaju u novom Kralju lavova


Vanna je za hrvatsku verziju filma snimila i pjesmu, a film je, osim njezine kćeri, došao pogledati i sin Luka (22), no ovog puta je izbjegao fotoreportere. Njegovoj sestri kamere nisu smetale.
Zagreb: Svečana premijera Disneyjevog filma Kralj lavova | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELLOsim što Jana podsjeća na majku u mlađim danima, izgleda kako pjevačica i njezina kći vole iste stvari. Ispred kamera pozirale su sa sličnom torbicom u rukama samo različitih veličina. 

Vanna je nedavno na društvenoj mreži pratiteljima objasnila zašto je promijenila imidž. Naime, pjevačica je objavila kadrove sa snimanja videa za pjesmu ‘Kad smo se voljeli’ koja će se naći na njezinom novom albumu. 
Zagreb: Svečana premijera Disneyjevog filma Kralj lavova | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELLNa zagrebačku premijeru došli su tako Josipa Pavičić Berardini (41), Anja Šovagović-Despot (56), Lana Klingor Mihić (38), Hamed Bangoura (53), radijski voditelj Daniel Bilić (37), Ivana Vrdoljak – Vanna (48) i mnogi drugi, a većina je na gledanje filma povela djecu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.