Home Hrvatska Home Hajro naučio Leylu nogometne trikove pa se ona hvali na plaži

Hajro naučio Leylu nogometne trikove pa se ona hvali na plaži

25
0
Hajro naučio Leylu nogometne trikove pa se ona hvali na plažiZa Leylu Hajrović (29), suprugu nogometaša Izeta Hajrovića (27) ljeto i odmor odavno su počeli. U posljednjih mjesec dana obišla je nekoliko atraktivnih destinacija, poput Pariza, Dubaija, Mallorce, a trenutačno se provodi u Puerto Vallarti u Meksiku. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Društvo joj pravi jedna od najpopularnijih srpskih blogerica Zorana Jovanović (29). Osim što se sunčaju, partijaju i razgledavaju grad u kojem se nalaze, Leyla je pokazala da se bave i sportskim aktivnostima.

Foto: Instagram

Naime, Leyla je fanovima pokazala da ne zna samo Izet igrati nogomet već da se i ona njime bavi rekreativno. Na plaži je trčala i udarala nogom loptu, a u tom su joj se pridružili i prijatelji.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ovo joj je, kaže Leyla, prvi put da je u Meksiku.
– Sretna sam i blagoslovljena ovim novim avanturama i destinacijama – napisala je Leyla na društvenoj mreži. 

Foto: Instagram

Inače, Leyla se dok je bila u Dubaiju pohvalila snimkama s obližnje farme koju su posjetili. Snimala je merkate i fotografirala se dok hrani žirafu. Uz to, objavila je i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 10.000 kuna. 


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.