[ad_1]

Dok drugi nogometaši u svojim ugovorima imaju bonuse za golove, asistencije, pobjede, trofeje i sličnom, brazilska zvijezda Neymar u ugovoru s PSG-om ima bonus za lijepo ponašanje. Da, nije zezancija.
Pod pojmom lijepog ponašanja Parižani misle na ponašanje na treninzima, odnos prema medijima i navijačima, točnost u klupskim obvezama i druge stvari u kojima će igrač pokazivati poštovanje prema PSG-u kao klubu i njegovim navijačima. Neymar će, dalo bi se zaključiti, ostati bez bonusa za srpanj zbog nepojavljivanja na treningu, odnosno, početku priprema. Jednostavno je – nestao.

Caption this. 😂 🔴 #StartSomethingPriceless #AdComente aqui. 😂🔴 #ComeceOQueNãoTemPreço #Ad pic.twitter.com/aUpEOOYL9I
— Neymar Jr (@neymarjr) 10. travnja 2019.

Razlog tome je velika želja Brazilca za odlaskom u Barcelonu, točnije, za povratkom u katalonski klub gdje je igrao prije dolaska u Pariz. Francuzi su se sjetili bome lijepo naplatiti njegovo loše ponašanje te su mu ‘udarili’ kaznu od 375.000 eura, koliko mjesečno iznosi njegov bonus za lijepo ponašanje kao člana PSG-a.
Dok su njegovi suigrači trenirali, Neymar je bio u Torinu gdje se družio s Cristianom Ronaldom. Pomalo neobična kombinacija, zar ne? Ali, ujedinile su ih marketinške obveze. Barem službeno. Fotografiju dvojca objavio je na Instagramu Ricardo Regufe, jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja. Čini se da su Ronaldo i Neymar zvijezde jedne reklame.

Foto: Instagram[ad_2]