Home Hrvatska Anamarija Asanović na opasnom putovanju Brazilom

Anamarija Asanović na opasnom putovanju Brazilom

49
0
Anamarija Asanović na opasnom putovanju Brazilom


Splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović (30) prije nekoliko se dana vratila s putovanja koje neće tako brzo zaboraviti.

S obzirom da joj prijatelj već neko vrijeme živi u Brazilu, odlučila ga je posjetiti, ne očekujući da će s novom avanturom osjetiti i strah.

Nakon iskušanih lokalnih specijaliteta koja su je se dojmila, za Story je ispričala što joj se u kojem većem brazilskom gradu svidjelo. 

 – U Sao Paulu joj se najviše svidjela Beco do Batman (Batmanova uličica) u kojoj umjetnici ostavljaju svoj potpis, a Rio ju je osvojio prekrasnim plažama Leblon, Ipanema i Copacabana – ispričala je ova Splićanka, napominjući kako nevjerojatni kip Isusa Krista Iskupitelja visok 40 metara svakako treba posjetiti dok ste u Riju.

Mlada mama je svoju trogodišnju kćer Zorku ostavila u rodnom gradu i to je njeno prvo odvajanje od mezimice. Možda i bolje jer da je otišla na put s kćeri jer se na svom proputovanju Brazilom susrela i s neugodnim situacijama.
PRVO LJETO


Uživa u majčinstvu: Anamarija je povela kćer na prvo kupanje


– Rio je predivan, ali i opasan. Prvi dan, prva minuta u tome gradu… Kada smo ušli u taksi koji nas je vozio brzom cestom s tri traka do našeg apartmana, s moje lijeve strane počelo se nabijati policijsko vozilo, a ubrzo su se čuli i pucnjevi – kazala je Anamarija dodajući kako su prvo pomislili da se nekom pokvario auspuh.

Kada im je taksist rekao kako moraju spustiti glave, shvatila je da se nalaze u trećem autu od prave paljbe između policije i najzloglasnije favele u Riju koja se zove Mare. 

– Kada se sve završilo cijeli dan nismo mogli doći k sebi, no srećom, sve je dobro prošlo – kazala je 30-godišnja Splićanka dodajući da je svoju brazilsku avanturu završila mirnim odmorom u obalnom gradiću Paraty.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.