Home Hrvatska Home Hana oduševila pratitelje: Nisi pretjerala, baš su ti lijepi baloni

Hana oduševila pratitelje: Nisi pretjerala, baš su ti lijepi baloni

20
0
Hana oduševila pratitelje: Nisi pretjerala, baš su ti lijepi baloniSudionica realityja Hana Rodić (21) nedavno se vratila u Zagreb nakon što je nekoliko dana provela u Turskoj.
Tamo je obavila estetsku korekciju povećanja grudi. Svojim novim izgledom ponosno se hvali na društvenim mrežama i iščekuje komplimente mnogih obožavatelja.

Foto: Instagram

Tako su pratitelji na društvenoj mreži zaključili da Hani bolje stoji haljina otkad ima nove grudi.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Ne volim vidjeti kada djevojka kao što si ti, koja je prirodno lijepa, ode pod nož, no svejedno na kraju izgledaš bombastično. I bolje je što nisi pretjerivala s veličinom. Liječnici su to tako lijepo odradili. Baš su ti lijepi baloni – napisao je Zagrepčanki jedan od fanova.

Foto: Instagram

Uz mnoge pohvale koje Rodić dobiva na dnevnoj bazi, mnogi joj zamjeraju što se ipak ne drži ‘pravila’ koje liječnici preporučuju pacijenticama nakon operacije.
– Trebaš nositi grudnjak, spustit će ti se silikoni – savjetuju joj informirani pratitelji. Hana im je poručila kako je svaka djevojka različita, baš kao i svaka operacija i nastavila po svom.

Foto: Instagram

– To što ste vi nakon operacije morale nositi grudnjak, ne znači da mora i ona. Ovisi od žene do žene, a i do toga kakvi su implantati – ‘branile’ su je žene.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.