Home Sport Neymar prelazi u Barcelonu | 24sata

Neymar prelazi u Barcelonu | 24sata

18
0
Neymar: Šefe, ja bih išao kući; Khelaifi: OK, daj 222 mil. eura


Čini se kako je Barcelona za Neymara “mes que un club” ili u prijevodu “više od kluba” budući da se Brazilac iz petnih žila trudi vratiti među Katalonce. Danas bi se potpredsjednik Jordi Cardoner i drugi vodeći ljudi Barcelone trebali sastati s Neymarom, prema pisanju Mirrora.

Riječ bi trebala biti o senzacionalnom povratku na Camp Nou nakon što se brazilska zvijezda nikada nije u potpunosti uklopila među Parižane. 

PSG će vjerojatno tražiti veliku odštetu budući da su oni za Neymara zavirili duboko u džep i isplatili čak 222 milijuna eura. Barcelona to s trenutnim budžetom neće uspjeti isplatiti, a kamo li nadmašiti. Ipak postoje priče kako će Barca uz keš ponuditi i jednoga igrača, a na listi potencijalnih se pronašao i hrvatski veznjak Ivan Rakitić. Pitanje je hoće li to biti dovoljno. PSG navodno traži 120 milijuna i čak dva igrača. 

Prema pisanju Esporte Interativa, Neymarov otac i odvjetnik su već stigli u Barcelonu kako bi požurili konačni dogovor, a u pregovorima navodno sudjeluje i Andre Cury, čovjek koji je prvotno Neymara odveo u Paris Saint-Germain. 

Dok bi se velik broj “culesa” zasigurno veselio povratku nekadašnjeg miljenika u klub, postoje i kritičari i to ne beznačajni. Nakon što smo pisali o tome da Pep Guardiola ima nedoumice i nije presretan oko sve vjerojatnijeg povratka napadača među Katalonce, oglasio se i predsjednik La Lige, Javier Tebas. 

– Bilo bi mi draže kada se ne bi vratio u La Ligu – izjavio je 56-godišnji predsjednik za španjolski medij Onda Cero, a razlog je čini se, Neymarov karakter. 

– Čak i ako je rezultat dobar, ali ponašanje igrača nije korektno, radije ga ne bih gledao u ligi jer to ne stvara dobru sliku o njoj.

Pri tome je predsjednik aludirao na  Neymarovu čestu povezanost s negativnim redcima u medijima za vrijeme njegova boravka u španjolskoj ligi. Podsjetimo, Neymar je igrao četiri sezone za Barcelonu, od 2013. do 2017. godine prije nego što je postigao rekordan transfer u PSG. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.