Home Hrvatska Home Olympiakos doveo Rubena Semeda | 24sata

Olympiakos doveo Rubena Semeda | 24sata

31
0
Olympiakos doveo Rubena Semeda | 24sata


Grčki Olympiakos u novu sezonu ulazi jači no ikad. Bivši dinamovac El Arabi Hilal Soudani i Mathieu Valbuena samo su neka od pojačanja koja su sletjela u tog grčkog prvoligaša koji želi vratiti naslov prvaka u svoje vitrine nakon što je isti uzeo PAOK.

Zbog toga su kupili Rubena Semeda (22) iz Villarreala za 4,5 milijuna eura. Priča tog stopera iz Portugala poprilično je nevjerojatna. 

Prije dvije godine stigao je u Villarreal za čak 14 milijuna eura, odigrao je pet utakmica i onda završio u zatvoru! Prvo je uhićen u studenom 2017. u Valenciji jer je prijetio pištoljem ljudima u kafiću. Potom je u noćnom klubu ozlijedio čovjeka bocom po glavi, a u veljači 2018. s još dvojicom prijatelja oteo je i opljačkao čovjeka. 

Njegov nestašluk nije prošao nekažnjeno. Španjolska policija brzo ga je uhitila, a Semedo je morao ‘odguliti’ u zatvoru pet mjeseci, a pušten je nakon što je platio jamčevinu od 30.000 eura.

U Villarrealu nisu mogli vjerovati koliko im je Semedo ukaljao ime kluba pa su ga suspendirali, a potom i poslali na posudbu u Rio Ave gdje je odigrao solidnu sezonu. Nitko nije htio angažirati braniča porijeklom sa Zelenortskih otoka, ali nekako su ga Španjolci debelo ispod cijene ‘utopili’ Olympiakosu koji je spreman preodgojiti ga. 

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.