[ad_1]

Britanski turisti ostali su bez 800 kuna u Zadru nakon što im je taksist za 13 kilometara vožnje naplatio puno veći iznos od očekivanog. Iznos koji moraju platiti dobili su na takozvanom paragon bloku koji, kako tvrde zadarski taksisti, više ne bi ni trebao biti u upotrebi, javlja Dnevnik.hr.

Priča je ipak dobila sretan kraj jer je na put ovoj prevari stala ljudskost. Iznajmljivač kod kojeg je odsjeo mladi britanski par odlučio je kako zadnju noć u apartmanu ne trebaju platiti i vratio im je novac. 

– Prvi njihov dojam, prvo što su mi rekli, bilo je da su opljačkani. Ja sam ih pitao, kako, zašto? Oni su mi rekli da je taksi došao po njih i da ih je dovezao do mog apartmana i da im je naplatio 800 kuna – rekao je iznajmljivač Siniša za Dnevnik.hr. 

Kad je čuo što se dogodilo, pao mu je mrak na oči, tvrdi Siniša. Dodaje kako mu je bilo jako neugodno i da nije znao što im reći. Posebice kada je vidio račun ispisan rukom. 

– Paragon blokove više nitko ne koristi – rekao je jedan zadarski taksiyst. No, očito ih još netko koristi i to da prevare turiste. 

Ipak, iznajmljivač Siniša se nada da će paru Zadar ostati u lijepom sjećanju, posebice jer im zadnju noć u apartmanu nije ni htio naplatiti te im je vratio novac.

Val dobrote se proširio pa su se ubrzo javili ljudi koji su se ponudili da će mladi par besplatno odvesti i do zračne luke u Zemuniku. 

 

Foto: Ilustracija 

Tema: Hrvatska[ad_2]