Home Hrvatska Home Fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom ženskom tijelu

Fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom ženskom tijelu

146
0
Fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom ženskom tijelu


U ovo vrijeme mnogi započinju svoju potragu za onim savršenim komadom za plažu, kupaćim kostimom pravog dizajna, u pravoj boji i od pravog materijala. Tako je nedavno i britanski lanac robne marke ‘John Lewis & Partners’ predstavio kolekciju kupaćih kostima koji su upravo zbog materijala oduševili žene diljem svijeta.


Foto: InstagramRiječ je o kostimima iz radionice ‘Solid & Striped and Hunza G’, različitih stilova, boja i uzoraka, napravljenih od likre – deblje, teksturirane tkanine koja savršeno pristaje tijelu. Iz John Lewisa naglašavaju da se svaki komad može pronaći u veličinama do FF (od 24-26 cm), a u kolekciji su i bikiniji s ‘oskudnim’ izrezanim gaćicama, ali i oni sa širim ‘boksericama’ i jednodijelni kupaći.


Foto: InstagramPrintovi su isto razni, od životinjskog uzorka, jednobojnog do ‘color blocka’, a među 130 različitih modela ima onih s velikim izrezima na prsima i onih s dubokim izrezom na leđima. Dizajneri su ipak izbjegli neke ‘trendove’, pa nema visokih gaćica rezanih na bokovima, kupaćih u boji tijela, ni ‘preizazovnog’ kroja.
Unhooking a braPROVJERITE!


Znate li kakvog su oblika vaše grudi? Postoji čak devet vrstaFoto: InstagramA da potpis John Lewis garantira kvalitetu govori spoj tehnologije i znanja koja imaju oni koji znaju sve o ženskom rublju. Posebnu su pozornost usmjerili na gornji dio koji je, kako kaže dizajner Hayley Wheatley potpomognut tankom spužvom u tri različite debljine, ovisno kolika vam je potpora potrebna, a  materijal je otporan i na klor bazena.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.