Home Hrvatska Home Katy Perry ispekla je za Taylor Swift ‘pomirbene’ kolačiće…

Katy Perry ispekla je za Taylor Swift ‘pomirbene’ kolačiće…

34
0
Katy Perry ispekla je za Taylor Swift 'pomirbene' kolačiće...


Mir na kraju svega, napisala je Katy Perry (34) uz fotografiju kolačića i označila pjevačicu Taylor Swift (29) sugerirajući kako se radi o pomirbenim kolačićima.Inače, pjevačice su iz prijateljica prešle u dugogodišnje neprijateljice i od tada se ne prestaju ‘podbadati’ preko pjesma i društvenih mreža. 

POGLEDAJTE VIDEO:

– Dobar osjećaj – dodala je Katy nakon čega ju je Taylor obasula srcima. 


Foto: InstagramFanovi su uvjereni kako su pjevačice zajedno u Taylorinoj kuhinji u New Yorku. Svi pričaju o mogućem pomirenju pop kraljica, koje rasturaju na svjetskoj sceni. 
amfAR Gala 2018 - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL

Foto: O’Connor/Press Association/PIXSELLProšlo je 13 mjeseci otkako su njih dvije odlučile ostaviti loše uspomene iza sebe, nakon šest godina javnog prepucavanja.


Foto: InstagramPodsjetimo, netrpeljivost između dvije najveće pop zvijezde postala je jasna nakon što je Swift objavila pjesmu ‘Bad Blood’  čiji glazbeni spot i riječi govore o bivšoj prijateljici koja joj je ‘zabola nož u leđa’.
Capital's Jingle Bell Ball 2017 - Day Two - O2 Arena - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELLTaylor je u intervjuima spominjala i ‘slavnu pjevačicu koja joj je pokušala sabotirati turneju te joj otela plesače’.
The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New YorkSVI NA GLASOVANJE


Taylor Swift: ‘U mojoj glazbi su pjesme s političkim porukama’


– Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista super frendice ili me jednostavno vrijeđa. A onda je nešto učinila nakon čega sam zaključila da smo zasigurno zaklete neprijateljice – ispričala je Swift jednom prilikom.

Katy je s druge strane Swift nazvala ‘vukom u janjećoj koži’.
 

 

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.