Home viral TEDxUniversityofZagreb: Važno je preuzeti odgovornost

TEDxUniversityofZagreb: Važno je preuzeti odgovornost

29
0
TEDxUniversityofZagreb: Važno je preuzeti odgovornost


Studenti zagrebačkog Sveučilišta i ove godine odlučili su okupiti motivirajuće ljude na jedno mjesto. Tako će se u subotu, 15. lipnja 2019. godine, u Kino Forumu u Studentskom domu Stjepan Radić održati konferencija TEDxUniversityofZagreb: UpToYou.

– Tema konferencije UpToYou ukazuje na važnost preuzimanja odgovornosti, proaktivnosti i hrabrosti. S ovim nazivom cilj nam je dokazati mladima da je za samoaktualizaciju bitan sastojak odgovornost, ali i upornost, sanjanje, promišljanje i dijeljenje ideja. Ponosna sam što sam dio ovogodišnjeg organizacijskog tima i što smo uspjeli doći do govornika koji su se itekako dokazali u područjima svoga rada, a izrazito mi je zadovoljstvo što TEDx dolazi na slavnu Savu, rekla je Ines Nožica, studentica i nositeljica TEDx licence.Ovogodišnji govornici su: Željka Kamenov, psihologinja koja će predstaviti izazov obitelji s dvije karijere; Ana Robb, ekološka aktivistica s pariškom adresom koja radi na projektu ‘Zlarin, otok bez plastike’; Irena Radić Rossi, najpoznatija hrvatska podvodna arheologinja koja će predstaviti projekt svjetski poznatog brodoloma na Gnaliću; Luka Grgar, student medicine koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom; Velimir Srića, zagrebački znanstvenik koji će pričati o tome zašto je život igra i kako u igri pobijediti; Paolo Zenzerović, mladi inovator i edukacijski entuzijast u području robotike ispričat će kako pojednostaviti put do rezultata te Branka Vučetić Atletić, jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih mentora, koja će odgovorit na pitanje konzumiramo li mi modu ili ona nas?

Podsjećamo, konferencija je otvorena za javnost i ograničena na 100 ljudi, a publiku uglavnom čine studenti, akademski građani i ostali TED entuzijasti koji su često uspješni poslovni pojedinci. Za vrijeme pauza za kavu i ručak posjetitelji će imati priliku razgovarati s govornicima i pitati ih što god požele. Više možete saznati na Facebooku, a kartu možete nabaviti na linku s posebnim cijenama za studente.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9&appId=157620154260487”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘483809338409288’);
fbq(‘track’, “PageView”);Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.