Priznajte, već na prvi pogled zaljubili ste se u ovu divnu, visoku teglu, vrlo robusnog izgleda. Ime joj je Static, a izrađena je od plastike s izgledom hrđavog metala zbog čega je njezin konačni izgled vrlo prirodan i jednostavan, a opet tako unikatan, upečatljiv i prepoznatljiv. Jedinstven, “zapušten” izgled tegle nizozemskog brenda Ter Steege čini ih vrlo trendi tako da će u svakom slučaju izgledati sjajno u svakom vrtu ili, pak, na bilo kojem dvorištu ili terasi. Posebice ako je taj isti vrt, dvorište ili terasa u popularnoj industrijskom stilu.

Zagreb, 250419. Najnovija kolekcija tegli za cvijece, koje su hrdjave iz kolekcije Static iz Flore po cijeni od 410 kn. Posadjenja je lavanda na stablu po cijeni od 100 kn. Foto: Berislava Picek/ CROPIX

Tegla se može kupiti u više dimenzija, a dimenzije ove s fotografije su 28×28 cm, dok joj je visina 55 cm. Cijena joj je 410 kn, a u Hrvatskoj je možete kupiti u Vrtnom centru Flora. Na istom prodajnom mjestu možete kupiti i idealnu biljku za ovu teglu, poput primjerice lavande na stablu (cijena 100 kn).

Adresu i ostale kontakte saznajte na internetskoj stranici: flora.com.hr.

Foto: Berislava Picek/ HANZA MEDIA, Ter Steege