[ad_1]

Nisam ‘Gospodin Savršeni’, ali trudim se biti dobar, rekao je Goran Jurenec (39). Iz showa se druži jedino sa svojom djevojkom Hanom (21), a njezina odluka o operaciji grudi u Istanbulu Gorana nije iznenadila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

– Drago mi je što je to tek prva operacija i radujem se tome. Inače nisam pobornik plastičnih operacija, ali ako je cura sretna onda podržavam – rekao je. Kad je prvi put ugledao Hanu pomislio je da je jako zgodna, a najdraža fotografija na mobitelu mu je upravo jedna od njihovih zajedničkih.
24 PITANJA ZA HANU RODIĆ


‘Želim nove grudi, a na šminku mjesečno potrošim 2000 kuna’


U vezi su nešto više od pola godine, a s njom se vidi i za deset godina. Trenutačno su većinu vremena odvojeni jer Goran gradi karijeru u Njemačkoj.

Kad smo ga pitali za prosidbu, mudro nam je odgovorio: ‘Sve u svoje vrijeme’. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U 24 pitanja priznao je da mu je najveći strah da ne ostane gladan. Najduža ljubavna veza trajala mu je četiri godine. Ove će godine ljetovanje početi na Jadranu, a dalje se možda uputi na Tajland jer je to zemlja koja ga je oduševila.


Foto: InstagramGodinama se bavi manekenstvom, a kaže da je nemoralne ponude dobivao čime god da se bavio. Voli fast food, a kaže da njegova Hana najviše voli kuhati piletinu s curryjem. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. [ad_2]